برگزاری جلسه شورای پژوهشی مراکز تحقیقاتی دانشگاه در مرکز تحقیقات بیماریهای ریوی

تعداد بازدید:۲۰

جلسه شورای پژوهشی مراکز تحقیقاتی دانشگاه با حضور معاون تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای ریوی در مورخه 15 مهر ماه 1403در این مرکز برگزار گردید. همچنین در این جلسه روسای مراکز تحقیقاتی حضور داشتند.

دکتر حسن قبادی رئیس مرکز تحقیقات بیماری ریوی در ابتدای جلسه ضمن خوشامدگویی به معاون تحقیقات و فناوری و اعضا، گزارشی مبنی بر عملکرد مرکز ارائه نمودند و سپس به نقاط قوت و نقاط ضعف و کمبودهای مرکز اشاره نمودند.

در ادامه دکتر پورفرضی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر پناهپور مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات، شاخص ها و رتبه بندی مراکز تحقیقاتی را ارائه نمودند. در پایان جلسه ایجاد یک بیوبانک مشترک با مراکز تحقیقات بیماریهای ریوی و گوارش، امکان استفاده رایگان از تجهیزات و دستگاه های آزمایشگاه جامع برای مراکز تحقیقاتی و موافقت با خرید یک ترازوی قدسنج برای مرکز تحقیقات ریه از جمله مصوبات این جلسه بود.

کلید واژه ها: تحقیقات معاون تحقیقات مرکز تحقیقات تحقیقات فناوری مرکز جلسه مراکز مراکز تحقیقاتی تحقیقاتی نمودند

نظر شما :